Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tisztelt Lakosok, szolgáltatók, vállakozók!

Az Erdő utca építése, aszfaltozása a következő ütemezés szerint folytatódik:

Pénteken, október 06.-án 07.00 órától kezdődően folytatják a kiegyenlítő murva réteg terítését, mindkét szakaszon. Várhatóan még ezen a napon délután elkezdik az alsó aszfalt réteg kihúzását is. Ezért azt kérjük a tisztelt lakóktól, hogy pénteken még 07:00 óra előtt álljanak ki a gépkocsikkal a környező utcákba, és este 19:00 óráig ne hajtsanak fel az aszfaltozott szakaszra.

Jövő hét hétfőn és kedden, október 09.-én és 10.-én reggel 07:00 óra és 19:00 óra között az Erdő utcában gépkocsival közlekedni tilos lesz. ezeken a napokon húzzák ki a péntekről elmaradó szakaszokon az alsó réteget, majd mindkét szakaszon a felső réteg aszfaltot.

Kérjük, hogy a gépkocsikkal a környező utcákban, vagy a tó melletti füves területen szíveskedjenek parkolni.

A parkolás során legyenek tekintettel az ott lakók közlekedésének biztosítására is, kérjük ne álljanak kocsibejárók elé!

Kérjük a környező utcák lakói legyenek türelemmel az átmenetileg megnövekedő forgalom miatt!

A munkálatok műszaki tartalma 4 m széles szilárd útburkolat, mindkét oldalról 1-1 m murvás padkával megtámasztva. A beruházás a korábbi aknafedlapokhoz képest, várhatóan kb. 17 cm szintemelkedést eredményez. A beruházásnak nem része a kocsibeállók elkészítése, de természetesen az út burkolatát összekötik a kialakult bejárókkal, hogy a közlekedés biztosított legyen. A kocsibejárók összekötése alapvetően murvával készül. Ahol a szilárd burkolatú bejáró és az aszfalt között kevesebb mint 1 m marad, ott aszfaltos összekötés lehetséges.

A Kecske patak feletti átjárót még terveztetnünk kell, ezért azt egy következő lépcsőben fogjuk elkészíteni, de terveink szerint még az idei évben. Amint lesz róla információ, tájékoztatni fogjuk Önöket!

A munkálatok során fokozott körültekintést és megértésüket, türelmüket kérjük!

Megszakítás