Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tisztelt Lakosok!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Erdő utca lakóinak több mint 80%-a úgy nyilatkozott, hogy vállalja az útépítéshez szükséges hozzájárulás megfizetését. Ennek köszönhetően az Erdő utca aszfaltozását meg tudjuk valósítani! KÖSZÖNJÜK!

A munkaterület átadása 2023. szeptember 29-én történik, és a vállalkozó azonnal meg is kezdi a munkálatokat

Az útépítés keretében 2023.09.29.-én reggel 7:00 órától a meglévő murvás-köves útpályára a kivitelező kiegyenlítő mészkőmurva réteget épít be.

Kérjük, hogy az elkészült kiegyenlítő rétegen, fokozott óvatossággal közlekedjenek.

A felhízott padkák lenyesésre, valamint a vízelvezető árok profilozásra, tisztításra kerülnek, a megfelelő vízelvezetés biztosítása érdekében. A jelenlegi aknafedlapok megemelése is része a kivitelezésnek. Tervezzük a Kikerics utca alatt, a vizesárkok hiányzó átkötését megépíteni, a pontos műszaki megoldást a holnapi napon fogjuk majd véglegesíteni.

A beruházás során kiépítésre kerül a Gida-patak vízfolyáson az áteresz, amit a vállalkozó a napokban már el is kezdett építeni, így az Erdő utca középső szakasza és a régi Erdő utca a közeljövőben átjárhatóvá válik.

A Kecske-patakon szintén megépül az áteresz, ott azonban a műszaki paraméterek még tisztázásra várnak, azzal kapcsolatban csak később tudunk konkrét tájékoztatást nyújtani. Ennek az áteresznek az elkészítése után végre összefüggő utca lesz a teljes Erdő utca. Az utca jelenleg még különálló két szakasza, összesen 445 méteres hosszban lesz hengerelt aszfaltburkolattal ellátva, 4,00 m szélességben. Az előkészített útpályára egy aszfalt kötő, és egy aszfalt kopóréteg kerül beépítésre. Az új aszfaltburkolat mindkét oldalon 1,00 – 1,00 m szélességben mészkőmurva padkamegtámasztást kap.

A kivitelezés kezdetének időpontja: 2023. szeptember 29.

A kivitelezés során kisebb korlátozások mellett a forgalom fenntartása folyamatos lesz, teljes útlezárásra az aszfaltburkolat építési munkák során kell számítani. A lezárással érintett napokról a későbbiekben fogjuk tájékoztatni Tisztelt Lakosságot!

Már most jelezzük, hogy az aszfaltozási munkálatokkal érintett napokon az ingatlanokra gépkocsival 7:00-19:00 között be-és kihajtani nem lehet!

Az Erdő utca befejezésének várható időpontja: 2023. október 31.

Kérjük a Lakosság szíves türelmét és együttműködését!

Megszakítás