Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tisztelt Patak utcai, és környékbeli Lakosok!

Újabb lépcsőhöz érkezik a Patak utca aszfaltozása! Kérjük, a héten a következő időpontokra fokozottan figyeljenek!

2023.09.26.-án, kedden

Kiegyenlítő murva réteget húznak ki az utca teljes hosszában. A gépkocsival való közlekedés korlátozott lesz a nap folyamán.

2023.09.27.-én szerdán

Reggel 7:00 és este 19:00 óra között a Patak utcában aszfaltozás miatt gépkocsival közlekedni T I L O S !

Figyelem! Ha reggel 7:00 óra után indulnának el Patak utcai otthonukból, akkor a gépkocsit szíveskedjenek előző este a Mező utcában leparkolni. A környező utcák lakóit is kérjük, hogy a nap folyamán szíveskedjenek a Gyopár utca érintésével közlekedni!

A Patak utcai ingatlanok szemetes kukáit szerda este szíveskedjenek kitenni a ház elé, mert azokat csütörtökön reggel 6:00-kor szállítja el a szolgáltató!

2023.09.28.-án csütörtökön

A csütörtöki kommunális hulladékszállítást a Patak utcában a szolgáltató reggel 6:00 és 7:00 között végzi el! A későbbi időpontban kihelyezett edényeket csak egy hét múlva fogja elszállítani az STKH! A környező utcákban a megszokott időpontban várható a kukák ürítése.

Reggel 7:00 és este 19:00 óra között a Patak utcában aszfaltozás miatt gépkocsival közlekedni T I L O S !

Figyelem! Ha reggel 7:00 óra után indulnának el Patak utcai otthonukból, akkor a gépkocsit szíveskedjenek előző este a Mező utcában leparkolni.A környező utcák lakóit is kérjük, hogy a nap folyamán szíveskedjenek a Gyopár utca érintésével közlekedni!

2023.09.29.-én péntektől

Gépkocsi forgalom számára ismét használható lesz a Patak utca, de utómunkálatokra még számítani kell, kérjük közlekedjenek óvatosan!

Köszönjük türelmüket, megértésüket!

Megszakítás