Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tisztelt harkai polgárok!

Elkészült a Sopron-Gidapatak lakópark közötti ivóvíz távvezeték cseréje. A korábbi cement csövet korszerű, és nagyobb keresztmetszetű GOV csőre cserélte a Sorponi Vízmű Zrt.

Az új vezeték, Harka Község Önkormányzata kezdeményezésében 2021-ben a Gidapatak lakópark-Harka között megépült távvezetékhez fog csatakozni, ezáltal a teljes távvezeték bővítése lezárul.

Az új távvezeték nyomáspróbája megtörtént, és a vezetékből vett vízminta is megfelelt a hatósági ellenőrzés során.

A vezetékek összekapcsolásának ideje alatt -2023.09.14.-án 08:00-14:00 között- szünetelni fog a településen a vezetékes ivóvíz szolgáltatás. Előbbi visszakapcsolás lehetséges.

A munkálatok ideje alatt, a Soproni Vízmű Zrt. az óvoda elötti, illetve az iskola elötti parkolókban lajtkocsival biztosítja az ivóvíz vételezési lehetőséget.

Kérjük, hogy a háztartásokban a főzéshez szükséges illeve kommunális célú, várható vízfogyasztásra szíveskedjenek oly módon felkészülni, hogy előző nap néhány liter vizet engednek a vízcsapból vödrökbe, vagy más edényekbe.

A visszakapcsolást követően az ivóvíz átmenetileg zavarossá válhat, ebben az esetben kérjük szíveskedjenek átöblíteni a belső vízhálózatot.

Kérjük sízves megértésüket, és türelmüket!

Megszakítás