Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lakossági fórum

This event has ended

Harka Község Polgármestere az Rp.I.224-9 munkaszámú Településszerkezeti terv, Szabályozási terv, Helyi építési szabályzat módosítása c. dokumentációt partnerségi véleményezésre bocsátja és lakossági fórumot hív össze, melynek lefolytatása elektronikus úton, egy Google Meet megbeszélés formájában fog megtörténni, melyhez 2021.01.21-én 13 óra 55 perctől lehet csatlakozni.

A lakossági fórum témáját képező dokumentációval kapcsolatos észrevételeket és javaslatokat a dokumentáció közzétételétől, már akár a lakossági fórum előtt is, majd a lakossági fórum során, de legkésőbb a lakossági fórum napjától számított nyolc napon belül, azaz 2021. január 29-ig lehet megtenni. A fórum előtt, illetve után erre kizárólag postai (9422 Harka, Nyéki utca 34.), vagy elektronikus úton van mód.

Jogi információk

A lakossági fórum témáját képező dokumentáció partnerségi véleményezésére a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29/A. § (1) és (2) bekezdéseinek és 42/A. § (1) bekezdésének előírásai, valamint Harka Község Önkormányzata képviselő-testületének a településfejlesztéssel és településrendezéssel, a településképi arculati kézikönyvvel és a településképi rendelettel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 7/2017 (V.27.) rendeletében foglaltak alapján kerül sor.

A lakossági fórum elektronikus úton történő lefolytatására a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 5. § előírásának értelmében, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165. § (2) bekezdése c) pontjának figyelembevételével kerül sor.

Harka, 2021. január 13.

Duschanek Péter
polgármester

Megszakítás